Категорија: Интима
Интима 17.11.23 | 14:24

Ако го забележите ова на тестисите – не е на арно, веднаш обратете се кај уролог и невролог

Српскиот уролог Александар Милошевиќ за време на ноември, месецот на машкото здравје, одговара на прашања од читатели на „Жена“ поврзани со машките полови органи. Едно...

Републиканка на денот 17.11.23 | 06:31

17.11.2023


Републиканка на денот 15.11.23 | 06:31

15.11.2023


Републиканка на денот 14.11.23 | 06:31

14.11.2023


Републиканка на денот 13.11.23 | 06:31

13.11.2023


Интима 12.11.23 | 18:25

Мајка ѝ купи вибратор на ќерката тинејџерка: Пред да ме распнете, слушнете го ова!

Одлуката на една мајка да купи вибратор за нејзината ќерка тинејџерка предизвика жестока дебата на социјалните мрежи. Мајката од Австралија дошла до оваа необична...

Републиканка на денот 12.11.23 | 06:31

12.11.2023


Републиканка на денот 11.11.23 | 06:31

11.11.2023


Републиканка на денот 10.11.23 | 06:31

10.11.2023


Републиканка на денот 09.11.23 | 06:31

9.11.2023


Интима 08.11.23 | 23:04

Сексот е важен колку зголемувањето на платата

Редовниот секс може да ни причини онолку среќа, колку и годишен бонус покрај платата.Истражувањето опфатило 335 двојки, и се состоело од неколку фази. Најнапред тие биле...

Интима 08.11.23 | 22:41

Слободно уживајте: Од овие секс пози не може да забремените

Кондомите се најдобриот партнер во спречувањето на несаканата бременост и болестите. Меѓутоа, постојат двојки во долга и стабилна врска, на кои „гумичката“ премногу...

Интима 08.11.23 | 22:01

Швалерски маки: Што се случува кога сопругата ќе го фати мажот во прељуба

Снимка од прељуба во еден град насмеа милиони корисници на социјалните мрежи. Еден таков инцидент стана вирален на мрежите и насмеа многу корисници, кои не можеа да...

Републиканка на денот 08.11.23 | 06:31

8.11.2023


Интима 07.11.23 | 21:37

Пет секс-пози во кои ниските девојки може најмногу да уживаат

Ниските девојки многу рано учат да се справат со комплексот околу својата висина. Тоа ги прави самоуверени не само во животот, туку и во кревет. Тие ги знаат своите предности...

Републиканка на денот 07.11.23 | 06:31

7.11.2023


Интима 05.11.23 | 18:12

Три работи што задолжително треба да ги направите по интимниот однос

Постојат 3 работи што задолжително треба да ги направите по интимниот однос, а првата е најважна Одамна е познато колку водењето љубов може да биде корисно по нашето...

Републиканка на денот 05.11.23 | 06:31

5.11.2023


Републиканка на денот 04.11.23 | 06:31

4.11.2023


Републиканка на денот 03.11.23 | 06:31

3.11.2023