Ознака: боки 13
Македонија 12.08.19 | 12:42

Пендаровски два пати се сретнал со Боки 13

На новинарско прашање дали се сретнал со Бојан Јовановски, Претседателот Стево Пендаровски рече дека два пати во живот се видел со Боки 13 кој е осомничен за земање рекет. Два...

Македонија 12.08.19 | 08:16

Македонска реалност: Секоја држава има мафија, само нашата мафија – има држава

Ви ја пренесуваме нанјновата колумна на Драган Павловиќ Латас насловена Боки Тредичи, од ///// Што да кажам? Штом Заев го зема Цацко да му биде советник во кабинетот прашање...

Македонија 11.08.19 | 14:58

Скандалозни детали: Боки 13 во „замена“ на Катица однапред му кажува на Камчев кој ќе го стават во затвор на лежење

Македонија со денови ја тресе скандал од големи размери во кои се вмешани и Катица Јанева и Зоран Заев, вака веќе четврти ден по ред италијанскиот весник „Ла Верита“...

Македонија 11.08.19 | 12:48

Стоилковски: Институциите да испитаат како Боки Тредичи го делел рекетот со Зоран Заев

Македонија е изгубена држава која што се празни од ден на ден затоа што ја имаат окупирано криминалци како Зоран Заев. Во Македонија со правдата се тргува, се креираат...

Македонија 11.08.19 | 12:28

„Рекет“ е скандал каков што ЕУ не памети, поврзан е со странска амбасада во Скопје

Српскиот весник „Ало“, во денешното печатено издание најавува нов скандал во Македонија, поврзан со странска амбасада во Скопје. Нè очекуваат нови скандали, наскоро...

Македонија 11.08.19 | 11:58

Боки Тредичи: Разговорот ни го слуша уште некој

Неверојатна е кармата на ликот кој најмалку го знаеме како Бојан Јовановски. Од „висините“ на шоубизот, кој само за него и дузина негови блиски беа висини, за сите останати...

Македонија 10.08.19 | 17:21

Сите на Робија: Бени Шаќири за Боки 13, Катица Јанева, Зоран Заев

Фронтменот на групата „Нон Стоп“, еден од најпознатите урбани ликови во Скопје Бени Шаќири, со свој став се јави на социјалните мрежи, повикувајќи го Зоран Заев да почне...

Македонија 10.08.19 | 14:27

Курир.рс открива што кажал Боки 13 во полиција: Имам докази против Заев и државниот врв, се од прва рака

„Ќе паднат многу политичари . Имам докази против државниот врв. Се од прва рака. И се оставив на сигурно, на неколку адреси. Ако нешто ми се случи, ќе дојде до политички...

Македонија 10.08.19 | 13:34

Беше и З.З., Орце: Добро бе, па ти и за нив ја играш играта, мислам З.З. за мене нема да прави проблем!

Италијанскиот весник „Ла Верита“ денеска објави уште едно видео кое е трето во низа од случајот Рекет во кој Боки 13 изнуди 1,5 милиони евра од Орце Камчев. Во ова трето...

Македонија 10.08.19 | 09:14

Триесетминутно видео открива нови моменти: Боки 13 го уверува Камчев дека Заев нема да прави никакви проблеми

Се појави ново видео од речиси половина час, во кое главно се слушаат разговори меѓу Орце Камчев, Бојан Јовановски- Боки 13 и специјалната обвинителка Катица Јанева. Тие...

Македонија 09.08.19 | 21:54

Боки 13 на полицијата: Ако ме убијат, доказите против Заев се кај мојата мајка

Ако ме убијат, доказите против Заев се кај мојата мајка – им изјавил Бојан Јовановски на полицајците кога го привеле, објавува српски Курир на насловната страница. Понатаму...

Македонија 09.08.19 | 19:27

Запленети три телефони, се истражува кој ја направил фотографијата со Боки 13

Управата на истражниот затвор во Шутка пронашла и одзела три мобилни телефони од притвоениците, меѓу кои, најверојатнo e и уредот со кој е направена фотографијата од...

Македонија 09.08.19 | 15:20

Боки 13 фотографиран во дворот на „Шутка“

Првоосомничениот во случајот „Рекет“, Бојан Јовановки – Боки 13, е фотографиран во дворот од затворот „Скопје“ во Шуто Оризари каде издржува 30 дневен притвор. Фотографијата...

Македонија 09.08.19 | 08:54

Камчев до Боки 13: Чифлигнаец ми се јави и ми бараше за обвинителката Лиле Стефанова за дуќан и стоматолошки ординации

Во снимката што утрово ја објави италијанскиот весник Ла Верита бизнисменот Орце Камчев му вели на Бојан Јовановски: Чифлигнаец ми се јави и ми бараше за обвинителката...

Македонија 09.08.19 | 07:15

La Verità со ново видео: Не се секирај за ништо се ќе биде во ред – му вели Катица на Камчев

Не се секирај за ништо се ќе биде во ред- му вели женски глас на македонскиот бизнисмен Орце Камчев, за кој се тврди дека е гласот на специјалната обвинителка Катица Јанева. Во...

Македонија 08.08.19 | 23:24

Подарените милион евра од двете фирми никогаш не легнале на сметка на Меѓународниот сојуз

На сметката на Меѓународниот сојуз на Боки 13 нема ниту трага од парите, речиси еден милион евра, кои две градежни компании ги исплатиле на лица од Сојузот за проектите...

Македонија 08.08.19 | 22:40

Ич да не се секирате, Лиле Стефанова е целосно под моја контрола

Во најавеното продолжение од снимката, на која се гледа како Боки 13 и Зоки Кичеец ги земаат парите од домот на Орце Камчев во Злокуќани, јавноста ќе го чуе и гласот на...

Твитови 08.08.19 | 21:55

Најдоброто од твитерџиите за Боки Тредичи, Орце, Рекет…

View this post on Instagram   A post shared by Сушанто Рој (@susantoroj) on Aug 8, 2019 at 6:43am PDT И ПАРИТЕ ДА ГИ ВРАТИТЕ! pic.twitter.com/3IgbPfVt7T — НиколаСтрез (@NikolaStrez) August 8, 2019 Mamo te...

Вести 08.08.19 | 20:26

Насмевни се и не бери гајле: Еве што споделил Боки 13 на Инстаграм, два дена откако го земал милионот

Два дена откако ги земал парите од Орце Камчев, Боки 13 на Инстаграм споделил фотографија под која напишал „Насмевни се и не бери гајле“. Примопредавањето на парите...

Македонија 08.08.19 | 18:36

Додека Камчев го собирал милионот за рекетот, во СЈО мислеле дека се спрема да бега

Парите од снимката на италијанскиот весник „Ла Верита“, според информациите на Телма од истражни органи, се подигнати како позајмица преку Банка во која сопственички...